Solitron

Biztonsági és tűzfal megoldások

Tűzfal és VPN

Cégünk a Microsoft alapú hálózatokhoz célszerűen a Microsoft tűzfaltermékét, a Forefront Threat Management Gateway-t (TMG) ajánlja, amely könnyen illeszthető a meglévő infrastruktúrába, és olyan előnyöket nyújthat, amelyeket más gyártók termékeivel nem, vagy csak korlátozottan lehet megvalósítani.

Heterogén hálózatokhoz, illetve a többszörös védelem másik rétegeként a Cisco megfelelő eszközökkel felvértezett routereit és biztonsági termékeit ajánljuk, amelyek nagy teljesítménnyel és megbízhatósággal működnek világszerte.

Ha az ügyfél igénye ezt szükségessé teszi, célhardver vagy szerver alapú, Linux operációs rendszerre épített, testre szabott megoldásainkkal is kiválthatóak a fent említett feladatok.

Amennyiben nincs szüksége a hagyományos VPN kapcsolatra, az SSL VPN az alkalmazások elérésére egy biztonságos, és a hálózati környezetre kevésbé érzékeny megoldást kínál. Termékpalettánkban a Citrix, a Microsoft és a Cisco által gyártott SSL VPN megoldások is szerepelnek.

Többfaktorú hitelesítés

A hozzáférés-vezérlés egyik leghatékonyabb módja, ha az informatikai rendszerbe a dolgozók nem csak felhasználónév-jelszó párossal jelentkeznek be, hanem ahhoz szükség van egy speciális céleszközre, amit a felhasználó birtokol. Cégünk az RSA Security és az Aladdin megoldásait forgalmazza, és természetesen a megvásárolt rendszerek szakszerű üzembehelyezésében is szívesen állunk rendelkezésére.

Vírusvédelem és spamszűrés

Ma már elképzelhetetlen a számítógépes hálózat, a különböző szerveren és kliensen futó vírusirtó szoftverek nélkül. A levelezés esetében ezt mindenképp célszerű kiegészíteni spam elleni védekezéssel. Cégünk a TrendMicro, a GFI és a Microsoft Forefront vírus- és spam ellenes termékeit forgalmazza és implementálja ügyfeleinek.

Mentési rendszerek

A legbiztosabban üzemelő informatikai rendszerben is előfordulhat véletlen adatvesztés, és ilyenkor szükséges lehet a háttérben addig csendben meghúzódó mentési rendszert igénybe venni a probléma elhárítására. Microsoft alapú hálózatokban a legkönnyebben integrálható megoldás, a System Center Data Protection Manager, amelyet több ügyfelünk nagy megelégedettséggel használ.