Solitron

Munkatársaink

Berényi László - Üzemeltetési csoportvezető

Berényi László - rendszermérnök

Szakterület:

 • üzemeltetési feladatok
 • kapcsolattartás külföldi ügyfelekkel

Háló Gyula - Tanácsadó rendszermérnök

Háló Gyula - tanácsadó

Szakterület:

 • adatbázis rendszerek
 • adattárház rendszerek
 • üzleti intelligencia (BI) rendszerek
 • infrastruktúra tervezési projektek

Héczey-Szabó Szilárd - Ügyvezető

Héczey-Szabó Szilárd - ügyvezető

Szakterület:

 • kereskedelem
 • licencelés
 • hardver szaktanácsadés
 • hardver üzembe helyezés

Kondás János - Hálózati rendszermérnök

Kondás János - rendszermérnök

Szakterület:

 • hálózatintegrációs projektek
 • IT biztonság
 • levelezőrendszerek

Turi Ferenc - Tanácsadó rendszermérnök

Turi Ferenc - tanácsadó

Szakterület:

 • infrastruktúra tervezési projektek
 • webes csoportmunka rendszerek

 

Kovács Péter - Adatbázisgazda

Mercs Dóra - Üzemeltető technikus

Szemán Gábor - Junior technikus

Oláh Tamás - Üzemeltető technikus

Orosz László - Adatbázisgazda

A Solitron csapata a NetIroda megoldásával olyan interneten keresztül igénybe vehető szolgáltatásokat adott a kezünkbe, melyeket bárhonnan és bármikor elérhetünk és használhatunk. Ezzel levették a vállunkról a szerverek hardveres és szoftveres fenntartásának minden nyűgét, költségét.

Gáspár Istvánné
ügyvezető
Complex-Clean Kft, Debrecen
www.complex-clean.hu

A cégünknél lezajlott virtualizációs és szerver upgrade projekthez kerestünk kivitelező partnert. A Solitron-ra esett a választásunk a sziklaszilárd szakmai tudás és a korai egyeztetési fázisban mutatott rugalmasság miatt. Ezekben a kivitelezés során nem is csalódtunk. Minden munkatársra jellemző a nagy szakmai, valamint széleskörű projekt tapasztalat, a rugalmasság és a kiváló kapcsolatteremtő képesség. A projekt során tapasztaltak alapján 2nd level support szerződést is kötöttünk a csapattal, így biztosítva a megfelelő szakmai hátteret egy-egy speciális probléma esetére.

Bodnár Gábor
informatikai vezető
ÓAM Ózdi Acélművek Kft., Ózd
www.oamkft.hu

Mindennapos üzemeltetési feladatok ellátása mellett számos költségcsökkentő újítást vezetett be nálunk a Solitron. Számomra igen fontos távmunka megoldásával munkatársainknál üzemagyag és munkaidő-megtakarítást értünk el.

Mikola Károly
gazdasági vezérigazgató-helyettes
Hortobágyi Halgazdaság Zrt.
www.hhgrt.hu

A Solitron Kft munkatársaival, az elmúlt években több sikeres projektet bonyolítottunk le. Hogy miért őket választjuk újra?

A széles és naprakész szakmai ismereteken kívül, számunkra fontos a határidők betartása, a precíz munkavégzés, a nagyfokú rugalmasság, és a szinte egyedülállóan részletes megvalósulási dokumentáció.

Ezek a Solitron fő erényei. Legutóbbi munkájuk, ahol cégünk városi mikrohullámú adatátviteli hálózatának korszerűsítése és racionalizálása volt a feladat, mely tartalmazta az IP telefon rendszer priorizálását is, újra a tőlük megszokott magas színvonalon valósult meg.

T. Nagy László
IT vezető
HUNÉP Universal Zrt., Debrecen
www.hunep.hu

A Solitron csapattal állami- és versenyszférában működő kiemelt ügyfeleink számára végeztünk infrastruktúra fejlesztési projekteket, valamint nyújtottunk üzemeltetési támogatást Microsoft technológia alapokon (Microsoft BizTalk Server 2004, 2006, 2009, Microsoft Forefront TMG, Windows Applocker). A csapat tagjaira jellemző mély technikai tudás, precíz és határidőre történő munkavégzés, ugyanakkor az ügyfelek igényeire, változásokra való nyitottság és rugalmasság megkönnyítette munkánkat és megalapozta projektjeink sikerét és ezzel ügyfeleink elégedettségét.

Vereczkei Brigitta, PMP
Vezető tanácsadó, projektmenedzser
RacioNet Zrt.
www.racionet.hu

Kiemelt ügyfelünk számára végzett munkák során a Solitron csapat gyors és precíz segítséget nyújtott. Munkájukat a mély gyakorlati tudás, az átláthatóság, és a határidők pontos betartása jellemzi.

Geduldig László
Vezető Rendszermérnök
Invitel Távközlési Zrt.

A Hajdú-Bihar Megyei Múzeumok Igazgatósága a debreceni Solitron Kft. segítségével valósította meg QR kóddal elérhető, a Munkácsy Trilógiát röviden bemutató website-unkat. Ennek során magas szintű szakmai hozzáértésük, gyors problémamegoldó készségük és sokoldalúságuk nem csak nyilvánvalóvá vált, hanem jelentősen meg is könnyítette a mi saját feladatainkat is a projekt elkészítésében.

Dr. Lakner Lajos
megyei múzeum igazgató
Hajdú-Bihar Megyei Múzeumnok Igazgatósága, Debrecen
www.derimuz.hu

2011. második felében egy nagyobb megbízást nyertünk el az egyik legfontosabb, stratégiai partnerünktől. Új szerver infrastruktúrát, és a FÓKUSZ vállalatirányítási rendszerünk Oracle környezetének verzió frissítését vállaltuk el, igen szigorú vevői feltételek mellett. A Solitron kiváló szakmai felkészültségével és munkatársai odaadó, lelkiismeretes munkájával segítette projektünket. Az egyébként sok szempontból "mission critical" minősítésű projekt megbízónk teljes elégedettségével végződött. A Solitron csapat a hardver konfigurálása és az Oracle Linux szerverek telepítése és hangolása területeken jeleskedett és segítette eredményre projektünket.

Vojnits Tamás
ügyvezető igazgató
IFSZ Kft, Debrecen
www.ifsz.hu

Szerteágazó szakmai kompetenciájával többször bizonyította cégünknél a Solitron csapata a szaktudását. Számos projektet fejeztek be sikeresen úgy mint Exchange Server 2003-ról Exchage Server 2010-re történő átállást, SQL Server 2000-ről SQL Server 2008-ra történő verzióváltást. Így a jövőben is számítunk szakértelmükre.

Molnár György
informatikus
Komárom-Esztergom Megyei Távhőszolgáltató Zrt.
www.komtavho.hu