Solitron

Rendszerintegráció, szaktanácsadás

Rendszerintegráció, szolgáltatás orientált IT

Minden vállalat életében eljön a pillanat, amikor felmerül az igény új informatikai rendszerek bevezetésére, implementálására. Mérnökeink, tanácsadóink már az igény megfogalmazódásától kezdve segíthetik a helyi IT és döntéshozói csapatot a jelenlegi és jövőbeni igényekhez legjobban igazodó rendszerek kiválasztásában. A döntést követően elkészítjük a megvalósításhoz szükséges tervdokumentációkat, s a tervek birtokában jól dokumentáltan -nem ad-hoc alapon- történik meg az új infrastruktúra, alkalmazás, szolgáltatás implementálása. Az általunk végzett munkákhoz igény szerint cégünk biztosítja a teljeskörű projektmenedzsmentet. Segítségünkkel ügyfeleink értékálló, szolgáltatás orientált informatikai infrastruktúra birtokába juthatnak. A megfelelő hozzáértéssel kiválasztott, bevezetett IT szolgáltatásokra támaszkodva cége hatékonyabban végezheti termelő, szolgáltató tevékenységét, hiszen alapvetően ez a lényeg, nem csupán öncélúan egy új informatikai rendszer bevezetése.

Rendszermérnöki szaktanácsadás

Minden vállalat informatikai szakemberei találkozhatnak olyan helyzettel, mikor az üzemeltetési tapasztalat nem elegendő az adott probléma megoldásához. Ezekben a szituációkban nyújtanak segítséget rendszermérnökeink, hogy a vállalat informatikai rendszere minél hamarabb ismét teljes körű szolgáltatást nyújtson, a szolgáltatás kiesés (rendszerleállás) a lehető legrövidebb ideig tartson, s a cég ügyvitele visszatérjen a normális kerékvágásba – vagy akár elkerüljön egy fájdalmas adatvesztéssel járó katasztrófát.

Mérnökeink nagyvállalati tapasztalataik, a legújabb technológiák és trendek ismerete révén hasznos információkat, tanácsokat nyújthatnak ügyfeleink számára, melyeket érdemes figyelembe venni az IT stratégia kialakításánál. Felhívhatják a figyelmet olyan funkcionális, biztonsági kérdésekre, melyekre esetleg nem is gondolnánk.

Szolgáltatásaink fővállalkozóknak

Cégünk az elmúlt években több alkalommal vett részt közismert, nagy nevű hazai informatikai vállalatok projektjeiben alvállakozóként. Minden esetben törekszünk arra, hogy munkánkkal partnereink maximálisan meg legyenek elégedve, így a kapcsolatunk hosszútávú, stratégiai együttműködéssé alakuljon át.