Solitron

Szerverek, munkaállomások

Cégünk a minőségi hardverek elhivatott képviselője így szerverek és munkaállomások esetén csak nagy gyártók eszközeit forgalmazunk. Egyedi összeszerelt megoldásokkal csupán speciális esetekben foglalkozunk, ugyanakkor nem vállalati felhasználásra szánt hardvereszközöket nem forgalmazunk.

Szerverek

A Solitron Kft. az IBM és a HP partnereként, e két neves gyártó szervereit forgalmazza. Az értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink igényeinek megfelelő szerver modell kiválasztására, és a kívánt felhasználásra történő méretezésre, mert tisztában vagyunk vele, hogy egy márkás szerver megvásárlásakor a vállalatok egy olyan kiszolgálóhoz szeretnének hozzájutni, amelyen 3 -5 évig zavarmentesen, garantáltan tudják futtatni üzleti alkalmazásaikat, informatikai rendszereiket.

A több szerverből álló rendszereknél gyakori igény a magas rendelkezésre állás, illetve a terheléselosztás. Ilyen rendszerek tervezésében, méretezésében és megvalósításában nagy gyakorlattal rendelkezünk, beleértve az áramellátást, a hálózati kapcsolatot és a kiszolgáló fizikai környezetének tervezését, kialakítását (állvány, hűtés, környezeti monitorozás).

Munkaállomások

A munkaállomások esetében a HP és a Lenovo által gyártott számítógépeket részesítjük előnyben. A megvásárolni kívánt munkaállomásokhoz segítséget tudunk nyújtani az az operációs rendszer és az alkalmazások licencelése terén. Kiegészítő, magas hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat nyújtunk optimalizált munkakörnyezet biztosítása, tömeges telepítés és alkalmazások automatizált telepítése témakörében.