Solitron

Virtualizált adatközpont

Hatékonyság, takarékosság, virtualizáció!

Az elmúlt évek legdinamikusabban fejlődő informatikai területe. A virtualizáció lehetőséget biztosít dinamikusan változó, energia- és költségtakarékos üzemeltetés megvalósítására. A virtualizáció hatására 30-50% csökkenthetőek a beszerzési költségek és 70%-al csökkenthetőek az üzemeltetésre fordított költségek (vagy jelentősen több funkció érhető el azonos költség szinten).

A virtualizációnak számtalan formája létezik: szerver, munkaállomás (VDI), munkamenet virtualizáció (Remote Desktop Services, Citrix XenApp), alkalmazás virtualizáció.

Mindegyikben sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Segítünk, hogy az ön igényeinek legjobban megfelelő technológiát kiválasztva, egy valóban takarékos megoldást valósítson meg.

A VMware, a Citrix és a Microsoft a legjelentősebb szoftverszállítók a virtualizáció területén. Mindhárom piacvezető gyártónál rendelkezünk partneri kapcsolatokkal, a termékekhez kapcsolódó speciális tudásbázissal, képzéssel. Tudásunkra építve, ügyfeleink egyéni preferenciáinak és elvárásainak megfelelően segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk virtualizált szerverek, illetve adatközpontok kialakításában és üzemeltetésében. Ha érdeklik referenciáink, vagy ha úgy érzi segítségre van szüksége eligazodni, hívjon minket bátran, vagy írjon egy elektronikus levelet!

  • Szerver virtualizáció
  • Munkaállomás virtualizáció
  • Távoli asztal
  • Alkalmazás virtualizáció