Támogatott pályázataink

Vállalati folyamatmenedzsment rendszer bevezetése a Solitron Kft-nél

Pályázati kód: GOP-2.2.1-09/1-2010-0571 - Vállalati folyamatmenedzsment rendszer bevezetése a Solitron Kft-nél
Pályázat benyújtás dátuma: 2010.09.30
Támogatás összege: 2 250 000,-Ft

A projekt leírása:
A Solitron Kft. a Microsoft, a CITRIX, a HP, az IBM és a Cisco partnereként széleskörű szoftver, hardver és üzemeltetési szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Munkavállalói kvalifikált, certifikált rendszermérnökök, akik a legbonyolultabb informatikai üzemeltetési feladatokat is határidőre, az ügyfelek legnagyobb megelégedésére valósítanak meg. A Solitron Kft. a működése során elérte azt a méretet, amikor szükségessé válik egy korszerű, integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése. A rendszer bevezetésének következtében a cég versenyképessége, munkahelymegtartó képessége tovább növekszik.

A rendszer a következő modulokat tartalmazza:

- Pénzügyi menedzsment, számviteli modul
- Beszerzés, logisztikai terület
- Vállalati CRM, értékesítési terület
- Kontrolling és döntéstámogatás

A bevezetni kívánt rendszer a meglévő asztali gépeket és egy meglévő szervert fog igénybe venni. A rendszert szinte a teljes alkalmazotti állomány használni fogja.

A projekt megvalósítása során a következő outputok keletkeznek:

- Projekt előkészítés: projekt alapító okirat, projektmegvalósítási terv 
- Hardver installálás: telepítési jegyzőkönyv 
- Szoftver tanácsadás/paraméterezés: üzleti folyamatok megvalósítása 
- Oktatás: oktatott felhasználók listája

A projekt előkészítés a pályázat részét képezi, de elszámolható költség nem tartozik hozzá.

 

Kedvezményezett:

Solitron Kft.
4026 Debrecen Mester u. 1. II/5-6.
Tel: +36 (52) 503-558
Fax: +36 (52) 503-559
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://solitron.hu

Közreműködő Szervezet:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Cím:1139 Budapest Váci út 83.
Levelezési cím: 1539 Budapest, Pf.: 684.
Telefon: 06 40 200 617
Fax: 06 1 465 85 03
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.magzrt.hu

 

Támogató Szervezet:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Infovonal: 06 40 638-638 (474-9180)
http://www.nfu.hu

Irányító Hatóság:

Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Infovonal: 06 40 638-638 (474-9180)
http://www.nfu.hu

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A Solitron csapattal állami- és versenyszférában működő kiemelt ügyfeleink számára végeztünk infrastruktúra fejlesztési projekteket, valamint nyújtottunk üzemeltetési támogatást Microsoft technológia alapokon (Microsoft BizTalk Server 2004, 2006, 2009, Microsoft Forefront TMG, Windows Applocker). A csapat tagjaira jellemző mély technikai tudás, precíz és határidőre történő munkavégzés, ugyanakkor az ügyfelek igényeire, változásokra való nyitottság és rugalmasság megkönnyítette munkánkat és megalapozta projektjeink sikerét és ezzel ügyfeleink elégedettségét.

Vereczkei Brigitta, PMP
Vezető tanácsadó, projektmenedzser
RacioNet Zrt.
www.racionet.hu

Mindennapos üzemeltetési feladatok ellátása mellett számos költségcsökkentő újítást vezetett be nálunk a Solitron. Számomra igen fontos távmunka megoldásával munkatársainknál üzemagyag és munkaidő-megtakarítást értünk el.

Mikola Károly
gazdasági vezérigazgató-helyettes
Hortobágyi Halgazdaság Zrt.
www.hhgrt.hu

A Solitron csapata a NetIroda megoldásával olyan interneten keresztül igénybe vehető szolgáltatásokat adott a kezünkbe, melyeket bárhonnan és bármikor elérhetünk és használhatunk. Ezzel levették a vállunkról a szerverek hardveres és szoftveres fenntartásának minden nyűgét, költségét.

Gáspár Istvánné
ügyvezető
Complex-Clean Kft, Debrecen
www.complex-clean.hu

A Solitron Kft munkatársaival, az elmúlt években több sikeres projektet bonyolítottunk le. Hogy miért őket választjuk újra?

A széles és naprakész szakmai ismereteken kívül, számunkra fontos a határidők betartása, a precíz munkavégzés, a nagyfokú rugalmasság, és a szinte egyedülállóan részletes megvalósulási dokumentáció.

Ezek a Solitron fő erényei. Legutóbbi munkájuk, ahol cégünk városi mikrohullámú adatátviteli hálózatának korszerűsítése és racionalizálása volt a feladat, mely tartalmazta az IP telefon rendszer priorizálását is, újra a tőlük megszokott magas színvonalon valósult meg.

T. Nagy László
IT vezető
HUNÉP Universal Zrt., Debrecen
www.hunep.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Múzeumok Igazgatósága a debreceni Solitron Kft. segítségével valósította meg QR kóddal elérhető, a Munkácsy Trilógiát röviden bemutató website-unkat. Ennek során magas szintű szakmai hozzáértésük, gyors problémamegoldó készségük és sokoldalúságuk nem csak nyilvánvalóvá vált, hanem jelentősen meg is könnyítette a mi saját feladatainkat is a projekt elkészítésében.

Dr. Lakner Lajos
megyei múzeum igazgató
Hajdú-Bihar Megyei Múzeumnok Igazgatósága, Debrecen
www.derimuz.hu

Szerteágazó szakmai kompetenciájával többször bizonyította cégünknél a Solitron csapata a szaktudását. Számos projektet fejeztek be sikeresen úgy mint Exchange Server 2003-ról Exchage Server 2010-re történő átállást, SQL Server 2000-ről SQL Server 2008-ra történő verzióváltást. Így a jövőben is számítunk szakértelmükre.

Molnár György
informatikus
Komárom-Esztergom Megyei Távhőszolgáltató Zrt.
www.komtavho.hu

A cégünknél lezajlott virtualizációs és szerver upgrade projekthez kerestünk kivitelező partnert. A Solitron-ra esett a választásunk a sziklaszilárd szakmai tudás és a korai egyeztetési fázisban mutatott rugalmasság miatt. Ezekben a kivitelezés során nem is csalódtunk. Minden munkatársra jellemző a nagy szakmai, valamint széleskörű projekt tapasztalat, a rugalmasság és a kiváló kapcsolatteremtő képesség. A projekt során tapasztaltak alapján 2nd level support szerződést is kötöttünk a csapattal, így biztosítva a megfelelő szakmai hátteret egy-egy speciális probléma esetére.

Bodnár Gábor
informatikai vezető
ÓAM Ózdi Acélművek Kft., Ózd
www.oamkft.hu

2011. második felében egy nagyobb megbízást nyertünk el az egyik legfontosabb, stratégiai partnerünktől. Új szerver infrastruktúrát, és a FÓKUSZ vállalatirányítási rendszerünk Oracle környezetének verzió frissítését vállaltuk el, igen szigorú vevői feltételek mellett. A Solitron kiváló szakmai felkészültségével és munkatársai odaadó, lelkiismeretes munkájával segítette projektünket. Az egyébként sok szempontból "mission critical" minősítésű projekt megbízónk teljes elégedettségével végződött. A Solitron csapat a hardver konfigurálása és az Oracle Linux szerverek telepítése és hangolása területeken jeleskedett és segítette eredményre projektünket.

Vojnits Tamás
ügyvezető igazgató
IFSZ Kft, Debrecen
www.ifsz.hu

Kiemelt ügyfelünk számára végzett munkák során a Solitron csapat gyors és precíz segítséget nyújtott. Munkájukat a mély gyakorlati tudás, az átláthatóság, és a határidők pontos betartása jellemzi.

Geduldig László
Vezető Rendszermérnök
Invitel Távközlési Zrt.